IJsclub Avenhorn

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. En leden van de Rabobank mogen vanaf 23 april t/m 14 mei stemmen. Stemt u op ons? #RaboClubkas

Westfrieslandtocht en diploma-uitreiking 9 maart

Zaterdag 9 maart was de laatste keer Jeugdschaatsen. De lessen werden traditioneel afgesloten met de Westfrieslandtocht. De kinderen krijgen dan een stempelkaart en gaan langs alle stempelposten om hun kaart vol te krijgen. Onderweg krijgen ze te maken met een brug, een wak en klunen. Ook is er voor alle schaatsers een kop warme chocomel. Na afloop kregen de Jeugdschaatsers in Villa Groet hun felbegeerde schaatspaspoort met daarin vermeld hun behaalde resultaten.

Geslaagd voor cursus Natuurijsmeester

Onze bestuursleden Branko Jonker en Martijn Peereboom zijn geslaagd voor de cursus Natuurijsmeester van de KNSB.

Van harte gefeliciteerd!

Wij zoeken nieuw talent!

Om de kinderen het schaatsen te kunnen leren, zijn er jeugdschaatsbegeleiders nodig. Ben je minimaal 16 jaar oud, heb je voldoende schaatstechniek en lijkt het je leuk om een groepje schaatsers van 7 t/m 12 jaar oud te begeleiden op het ijs? Geef je dan op en wellicht kun je deze winter al helpen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze jeugd- en toerschaatscoördinator Frits van der Zee.

Algemene Ledenvergadering – nieuw bestuurslid gezocht

Op 16 november jl. is onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Wegens aftreden van 1 van onze bestuursleden aankomend jaar, zijn wij op zoek naar een nieuw bestuurslid. Schroomt u niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Sluiting kantoor Gewest NHU

Per 22 december is het Gewestelijk kantoor Noord-Holland/Utrecht van de KNSB gesloten. Een aantal taken is overgenomen door de nieuw opgerichte Baanvereniging Hoorn (BVH). Zie ook https://www.knsb-nhu.nl/

error: Content is protected !!