IJsclub Avenhorn

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
5 berichten.
Winnifred Winnifred heeft geschreven op 13/03/2012 om 11:01
Wij hebben met veel plezier meegedaan aan de USA toertocht. Waar kan ik de stempelkaart naar toe sturen om een medaille te mogen ontvangen?
ronald ronald heeft geschreven op 13/02/2012 om 10:59
Wat een sfeer tijdens de toertochten. Met veel plezier heb ik voor het eerst in de organisatie meegewerkt.
Maikel Maikel heeft geschreven op 12/02/2012 om 10:57
Na afloop van de 5-dorpentocht van afgelopen zaterdag 11 feb, kwam ik erachter dat ik mijn auto en huissleutels ergens onderweg ben kwijtgeraakt. Mogelijk dat iemand ze bij uw stempelpost heeft ingeleverd. Het gaat om een setje huissleutels met een sleutelhanger in de vorm van een pijl; op de achterkant de route naar Santiago de Compostella. Mijn autosleutel (daewoo) had een sleutelhanger van een oude gulden munt. Ik hoop iets van u te horen. Groet van Maikel (uit Hoorn)
IJsclub Avenhorn IJsclub Avenhorn heeft geschreven op 11/02/2012 om 10:52
Vandaag 1.400 deelnemers ingeschreven voor de 5-dorpen; alleen al in Avenhorn! Alle deelnemers hartelijk bedankt voor jullie aanwezigheid, we hebben veel positieve reacties mogen ontvangen; het was fantastisch!!!!
Iris Iris heeft geschreven op 10/02/2012 om 10:43
Hoeveel km is de 5 dorpentocht?

error: Content is protected !!