IJsclub Avenhorn

Inschrijving toerschaatsen

Op vrijdag 2 oktober 2020 is het toerschaatsen weer gestart. De laatste les is op 12 maart 2021.

Inschrijving jeugdschaatsen

Op donderdag 5 november 2020 is weer de jaarlijkse inschrijfavond voor het jeugdschaatsen. U kunt dan vanaf 19.00 tot ca. 20.30 uur terecht voor het inschrijven van uw kind voor de lessen. Nieuw dit jaar is dat u ook online in kunt schrijven; zie ons Inschrijfformulier Jeugdschaatsen.

De 1e les start op zaterdag 19 december, de laatste les is op 6 maart. De lessen worden op 13 maart traditioneel afgesloten met de Westfrieslandtocht.

Algemene Ledenvergadering – nieuwe voorzitter gezocht

De Algemene Ledenvergadering wordt dit jaar gehouden op vrijdag 20 november 2020 om 20.00 uur bij Villa Groet in Avenhorn. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Let op: i.v.m. het maximaal toegestane aantal van 30 personen, verzoeken wij u zich van tevoren per mail bij ons aan te melden.

Wij zijn nog op zoek naar een nieuwe voorzitter. Schroomt u niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Dit jaar geen vrij schaatsen op De Westfries

Vanwege het Coronavirus mogen er momenteel maximaal 200 mensen tegelijk bij De Westfries naar binnen. Jaarlijks komen er ca. 400 mensen naar onze vrije schaatsavond.

Gezien de toename van de dagelijkse besmettingen, hebben de gezamenlijke ijsclubs besloten om dit a.s. november niet te organiseren. Vanaf januari kijken we hoe het verloop van Corona is en of er nog mogelijkheden zijn op de ijsbaan.

error: Content is protected !!