IJsclub Avenhorn

Inschrijving toerschaatsen

Op vrijdag 1 oktober 2021 is het toerschaatsen weer gestart. Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan contact met ons op.

Inschrijving jeugdschaatsen

Ook dit jaar kunt u zich online inschrijven; zie ons Inschrijfformulier Jeugdschaatsen.

Vrijdag 26 november kunt u ook bij Villa Groet inschrijven om19.00 uur. Alle ingeschreven kinderen en 1 ouder worden die avond verwacht voor de informatieavond en kennismaking met de trainers. Om 20.00 uur is de avond afgelopen. Let op: Voor entree van Villa Groet moet u een QR-code kunnen tonen.

De 1e les start op zaterdag 18 december, de laatste les is begin maart. De lessen worden  traditioneel afgesloten met de Westfrieslandtocht.

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering wordt dit jaar gehouden op vrijdag 12 november 2021 om 20.00 uur bij Villa Groet in Avenhorn. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Vrij schaatsen op De Westfries

De ijsclubs van Koggenland, Opmeer en Medemblik en de stichting vijfdorpentocht hebben weer de ijsbaan gehuurd voor leden.
Op zaterdag 6 november 2021 van 18:00 tot 20:30 uur kunnen leden van deze ijsclubs gratis schaatsen op De Westfries in Hoorn. Bij de entree kan je je aanmelden bij iemand van onze ijsclub.

Rabo Clubkas Campagne
Ook dit jaar doen we weer mee met de Rabo Clubkas Campagne!
Vanaf 4 oktober t/m 25 oktober kunnen alle leden van de Rabobank weer hun stem uitbrengen op de deelnemende clubs. Kijk op Rabo ClubSupport (rabo-clubsupport.nl) of stem nu direct in de Rabo App. Wij kunnen het geld dat de Rabobank hiervoor beschikbaar stelt natuurlijk heel goed gebruiken. Wij hopen, dat u ons via deze weg van harte steunt en op ons stemt. Dank jullie wel!

error: Content is protected !!